Kinderdagverblijf Okiedokie gemeente Tilburg, Udenhout

Kinderdagverblijf Okiedokie is een kleinschalig kinderopvang in Udenhout, tussen Gemeente Tilburg en Oisterwijk. Dit kinderdagverblijf uit Tilburg gaat in juni 2017 verhuizen naar een grotere locatie waarbij ze zich meer gaan richten op een groen kinderdagverblijf. Dat wil zeggen dat ze met een grote tuin en dieren zich steeds meer gaan profileren als een Agrarische kinderopvang. Peuters kunnen vrij in de tuin ontdekken wat er allemaal groeit en bloeit. Overal en laarzen liggen klaar om hier vrij in rond te lopen. Ben je op zoek naar een flexibele groene opvang voor uw baby of peuter dan is deze opvang een mooie manier voor uw kinderen om te spelen en te ontdekken wat de natuur allemaal voor moois heeft.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.