Poker Uitleg

pokeruitlegEnkele jaren geleden is er een hype ontstaan rond het pokeren. Je werd er mee dood gegooid op de TV en in de geprinte media. Inmiddels is de storm iets gaan liggen maar blijkt dat poker geen eendagsvlieg was. Echter is poker wel minder onderwerp van gesprek. Poker is nog hip maar je praat er niet meer zo veel over.

Omdat ik me nooit goed heb verdiept in de regels ben ik toch eens gaan zoeken en kwam ik op een informatieve poker website uit.

De website staat vol met poker uitleg en ideaal voor een beginnende pokerspeler. Vooral de pagina met de pokerhanden is zeer waardevol. Je moet natuurlijk wel weten wanneer je aan het winnen bent.

Verders zijn de poker tafel posities interessant om eens goed door te lezen. Poker blijft een spel van inschatten en kans berekenen waardoor je goed bedacht moet zijn om je eigen kansen en die van je tegenstanders.

Vervolgens krijg je de moeilijkheid om alles in de praktijk te brengen. Ik kan je vertellen dat dat goed tegen valt. Wanneer je twijfelt over de waarde van je hand en je gaan twijfelen en raak je behoorlijk van de wap. Ook het pokerface principe van niets laten merken aan je tegenstander was moeilijk. Je gezicht laat zo snel informatie los over je hand dat het een spel is dat je veel moet spelen om het goed door te krijgen.

Dit bericht is geplaatst in Spel. Bookmark de permalink.