Parkeren Zaventem Airport

parkerenzaventemNaast parkeren bij Schiphol komen er steeds meer andere mogelijkheden. Vooral de mensen die in het zuiden van Nederland wonen die wijken steeds vaker uit naar België. Omdat de afstand tot Schiphol dan vaak dichter bij of even ver is maar het vliegen vanuit Brussels Airport Zaventem goedkoper.

Parking Zaventem 
In Zaventem Airport heeft u inmiddels keuze uit 4 aanbieders. De meest bekende en gebruikte is Quick Parking Zaventem in Machelen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de service prima is. Met een shuttlebus wordt u van en naar het vliegveld gebracht wat goed te doen is. Doordat u buiten de drukte van vliegveld Zaventem bent kunt u er makkelijk komen maar ook weer vlot weg zijn bij terug komst.

Brussels Airport Zaventem
Brussels Airport, ook wel Luchthaven Zaventem genoemd, is de nationale luchthaven van België. Met een oppervlakte van 1245 hectare, circa 225.000 vliegbewegingen en ruim 17 miljoen passagiers per jaar is het de grootste luchthaven van België. De luchthaven ligt in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel.

Dit bericht is geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink.